Wordpress is een content management systeem (CMS), waarmee websites worden gemaakt en beheerd. Dat het zo populair is komt omdat het erg gebruiksvriendelijk is. Als toegewijde partner bieden wij volledige ondersteuning bij het ontwikkelen en uitbreiden van jouw website.

Navigeer snel

 

Waarom kiezen voor WordPress

Het WordPress systeem is gebruiksvriendelijk en openbaar. Veel websites worden in WordPress gebouwd omdat de websites lekker snel reageren en er veel vrijheid is om jouw website volledig naar jouw hand te draaien. Als gebruiker kun je vrij gemakkelijk nieuwe blogs posten, pagina’s beheren en wijzigen.

dashboard-wordpress

 

Een goede fundering waar je verder op kunt bouwen

Met een WordPress website kun je jouw website beheren en onderhouden. Ook voor WordPress zijn er verschillende applicaties beschikbaar die je kunt inzetten om verder te groeien met jouw website. Er zijn veel verschillende applicaties beschikbaar zoals SEO tools voor jouw WordPress website.

Wat zijn de kosten voor een WordPress website?

kosten-webshop

Het systeem van WordPress is gratis. Je moet er wel rekening mee houden dat je jouw website gegevens moet opslaan op een server (hosting) en je domeinnaam moet registreren. Jouw website bouwer zal je hier verder bij helpen. (Mogen wij dat zijn?)

Daarnaast is het goed om je te realiseren dat veel applicaties gratis zijn, maar er ook een genoeg geld kosten. Als je jouw website maximaal wilt benutten, zal je uiteindelijk willen investeren in premium versies van verschillende applicaties. Wij ondersteunen je graag.

Een professionele uitstraling

Professionele-webshop

Het bouwen van een WordPress website kan wat complex en tijdrovend zijn. Gelukkig helpen wij jou graag verder. We hebben veel ervaring in het opzetten van succesvolle sales funnels, bedrijfs websites en andere websites. De website wordt volledig naar jouw bedrijfs huisstijl en identiteit ontworpen.

Sluit je aan bij tientallen Nederlandse en Belgische ondernemers. Klantervaringen.

Hoe werkt het met betalingen?

Shopify-betalingen

Met WordPress is het mogelijk om een webwinkel te beginnen. We maken hiervoor gebruik van Woo commerce. De betalingen zullen via bijvoorbeeld mollie kunnen worden uitgevoerd. Tóch raden we het aan om een webwinkel te laten bouwen in Shopify. Lees hier waarom en wat de voordelen van Shopify zijn.

Inzichten

WordPress biedt een mooi overzicht van het aantal mensen dat op je website is geweest, welke berichten zijn bekeken, welke pagina’s het meest populair zijn én wie er waar een comment heeft geplaatst. Je kunt binnen het dashboard gemakkelijk een comment accepteren of weigeren.

Voordelen van WordPress

  • Gratis software

  • Gebruiksvriendelijk beheersysteem

  • Voor beginners en gevorderden

  • Snelle website laadtijd

  • Veel apps om je website mee uit te breiden

  • Zoekmachine vriendelijk

  • Inzicht in bezoekers, populaire pagina’s en reacties

Nadelen van WordPress

  • Veel gratis plugins met veiligheidsrisico’s

  • Wildgroei aan applicaties die verouderd zijn

  • Kosten kunnen flink oplopen door benodigde plugins

Conclusie

Ja, WordPress is gebruiksvriendelijk en gratis. Natuurlijk zijn er altijd voor- en nadelen, maar wil jij een goede website laten bouwen? Kies dan voor WordPress. Wil je een goede webwinkel laten bouwen? Kies dan voor Shopify.

Het gaat er om dat het systeem past bij jouw organisatie en het doel van je website.

Als jij advies nodig hebt of nog vragen hebt over WordPress. Neem gerust contact met ons op!

Published On: april 11th, 2024 / Categories: Webdevelopment /