Meer dan 1,700,000 bedrijven kiezen al voor Shopify. Als toegewijde partner bieden wij volledige ondersteuning bij de ontwikkeling en uitbreiding van jouw webshop.

Navigeer snel

 

Waarom kiezen voor Shopify

Het Shopify systeem is zeer gebruiksvriendelijk, schaalbaar en behoud van keuzevrijheid. Een van ’s werelds grootste e-commerce platformen met eindeloze mogelijkheden. Zo worden er maandelijks nieuwe applicaties ontwikkeld die jij kunt gebruiken voor verdere groei. Ook is de omgeving ingericht met een verkoop dashboard zodat jij de juiste keuzes kunt maken als ondernemer.

Shopify

 

Een goede fundering waar je verder op kunt bouwen

Met een Shopify abonnement kun jij een volledige webwinkel beginnen en beheren. Er zijn verschillende applicaties beschikbaar om jouw webwinkel te voorzien van een mooie uitbreiding. Sommige applicaties zijn gratis, andere kosten een eenmalig bedrag of een laag maandelijks bedrag. Op deze manier kun jij je eigen webwinkel laten groeien.

Wat zijn de kosten voor een Shopify webshop?

kosten-webshop

Binnen Shopify zijn er drie abonnementen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wat we alvast kunnen zeggen is dat als jij net begint, het basic abonnement van Shopify waarschijnlijk voldoet aan je wensen.

Basic abonnement

Het basic abonnement is een voordelig abonnement waarmee je als starter ruim voldoende mogelijkheden hebt. In het abonnement zit alles wat je nodig hebt om online succesvol te kunnen verkopen.

Het basic Shopify abonnement kost 28 euro per maand of 21 euro per maand als je het hele jaar in één keer betaald. Overigens hoef je met een Shopify abonnement geen aparte hosting af te sluiten. (Dat is een stukje server waar je website gegevens worden opgeslagen) Dat scheelt je 10 a 15 euro per maand.

Shopify abonnement (ja zo heet het echt)

Wil je meer uit je webwinkel halen en ben je al een stap verder? Met het Shopify abonnement beschik je over professionele rapporten en meerdere personeelsaccounts. Dit abonnement kost 78 euro per maand of 59 euro per maand als je per jaar betaald.

Advanced abonnement

Voor de grote webwinkels die dagelijks honderden artikelen verkopen, heeft Shopify het advanced abonnement. Binnen dit Shopify abonnement krijg je uitgebreide rapporten en analytics die jou als ondernemer nog meer inzichten biedt. De kosten van dit abonnement zijn 384 euro per maand of 289 euro per maand als je direct een heel jaar vooruit betaald.

Verder heeft Shopify nog de abonnementen ”Shopify Lite” (8 euro per maand) wat gebruikt kan worden om producten te verkopen via Facebook, en het ”Shopify Plus abonnement” wat voor grote enterprise bedrijven geschikt is.

Zoals eerder aangegeven kiezen de meeste startende webwinkel eigenaren voor het Shopify basic abonnement omdat dit voldoende is.

Een professionele uitstraling

Professionele-webshop

Het creëren van een Shopify webwinkel kan complex en tijdrovend zijn. Gelukkig maakt onze Shopify blueprint het mogelijk om moeiteloos en snel een professionele webshop op te zetten. De blueprint is voorzien van alle belangrijke elementen voor een goed converterende webwinkel. Ook is het mogelijk om de blueprint naar jouw huisstijl en wensen aan te passen, zodat de webshop perfect aansluit bij jouw bedrijf!

Sluit je aan bij tientallen Nederlandse en Belgische ondernemers. Met onze Shopify Blueprint verkoop jij met succes. Wij hebben namelijk alle strategieën van onze meest succesvolle klanten verwerkt in één blueprint webwinkel.

Hoe werkt het met betalingen?

Shopify-betalingen

Met Shopify Payments wordt betalen gemakkelijk gemaakt. Kies voor de betaalmogelijkheden uit iDEAL, creditcard, Apple Pay, Paypal, Crypto en Google Pay. Je moet wel als ondernemer zijn geregistreerd om hier gebruik van te kunnen maken. Je kunt eventueel ook gebruik maken van een Payment Provider.

Inzichten

Shopify heeft een mobiele-app dat jou op ieder moment van de dag inzichten geeft in het aantal bestellingen en analyses van jouw webwinkel. De software van Shopify heeft ingebouwde SEO functionaliteiten en marketing mogelijkheden waarmee jij jouw concurrentie voor blijft. Via jouw eigen Shopify dashboard krijg je een overzicht van je bezoekers, verkopen en bestellingen.

Verkoop online én offline

verkoop-online-en-offline

Wil je dat jouw klanten een artikel online kunnen afrekenen en vervolgens kunnen ophalen in jouw winkel? Of wellicht wil je klant een artikel in de winkel kopen, maar je hebt geen voorraad in de winkel, je verzend het dan vanuit het magazijn rechtstreeks naar de klant.

Voordelen van Shopify

 • Gebruiksvriendelijk beheersysteem

 • Voor beginners en gevorderden

 • Gemakkelijk zelf producten toevoegen en wijzigen

 • Snelle website laadtijd

 • Alle betaalmethodes

 • Veel apps om je webshop mee uit te breiden

 • Mobiele app die jou uitgebreide inzichten geeft

 • Ingebouwde SEO functionaliteiten

 • Inzicht in bezoekers, verkopen en bestellingen

 • Veilig inclusief SSL-certificaten

 • Inclusief hosting server opslag

 • Geoptimaliseerde CSS- en HTML5-codering

Nadelen van Shopify

 • Er is geen gratis versie
 • Beperkte blog mogelijkheden

 • Kosten kunnen groeien naar mate je webshop groeit

Conclusie

De software is eenvoudig en enorm populair. Zonder technische kennis kun jij je eigen webwinkel beheren. Shopify is geschikt voor startende webwinkel eigenaren en ervaren gebruikers. De support is overigens uitstekend. Kortom, de perfecte software voor wanneer jij je webshop wilt beginnen. Laat je eigen Shopify webwinkel bouwen.

Published On: april 10th, 2024 / Categories: Webdevelopment /