In een wereld die sneller verandert
dan ooit te voren,

ontstaan altijd nieuwe ontwikkelingen.

Daarom doen we wat we doen

Meyborg Media team

Wat is onze werkwijze?

Volg deze 5 eenvoudige stappen voor een succesvolle website lancering.

1. Online prijsaanvraag.
Kies wat voor type website je wilt laten maken.
2. Wij nemen contact met je op.
Één van onze Webplanners neemt binnen 4 uur contact met je op om je wensen te bespreken. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden die bij jou passen.
3. Bereid jouw bedrijf voor.
We ontvangen graag je teksten, logo en huisstijl of gaan dit voor je ontwikkelen.
4. Oplevering en Publicatie.
We plannen je publicatie. Je website is geschikt voor mobiele apparaten.
5. Verkeer naar je website.
We helpen je graag verder groeien. De belangrijkste reden waarom onze klanten kiezen voor ons is omdat wij een alles-in-
één dienst hebben. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze geavanceerde SEO- en marketing tools.

Leer ons team kennen

Jeroen

Jeroen – Multimedia

-Reclame Specialist

-Branding Specialist

Met flink wat ervaring op zak en een brede tool-kit aan designvaardigheden in de hand is Jeroen van alle markten thuis. Hij heeft veel mogen werken aan allerlei opvallende reclamecampagnes en merkpositioneringen waarbij alle denkbare vormen van communicatiemateriaal aan bod komen. In deze overladen online wereld vol content waar ieder merk vecht om de aandacht van de klant is er weinig belangrijker dan opvallen zodat je er bovenuit steekt.

Jerke

Jerke – Webplanner

-Webplanner

Jerke is een gedreven jonge student die wel van wat uitdaging houdt! Samen met Robert is hij verantwoordelijk voor veel van onze nieuwe klanten. Hij is regelmatig in de sportschool te vinden en is gek op sparren over (online) verkopen.

Robert

Robert – Accountmanager

-Accountmanager

Robert loopt stage bij ons als Junior Account Manager en zal zich bezig houden met onze huidige klantrelaties en nieuwe klantrelaties aanboren. Robert is een energieke en leergierige student die niet wegdeinst voor een uitdaging.

Tommy

Tommy- Eigenaar

-E-commerce Specialist

-Sales Specialist

-Marketplace Specialist

Hoi! Ik ben Tommy, 29 jaar en de trotse oprichter van Meyborg Media. Mijn liefde voor Sales en Webdesign begon al op mijn 14e, en na ruim een decennium aan verkoopervaring besloot ik die kennis in te zetten voor mijn eigen avontuur. Na het succes van mijn eerste e-commerce bedrijf, wilde ik nog meer uit de online wereld halen en mijn passie delen met andere gedreven ondernemers. Dus dacht ik, waarom niet een geweldig team samenstellen met mijn kennis en netwerk? En voilà! Nu hebben we een team met unieke krachten, altijd klaar om passende hulp te bieden aan iedere klant.

Jordy

Jordy – Web Developer

-Shopify Specialist

-Wordpress Specialist

-Woocommerce Specialist

-Seo Specialist

Jordy werkt al meer dan 10 jaar als web developer in de e-commerce branche. Dankzij zijn ervaring weet hij wat er verwacht wordt en wat een klant nodig heeft om het conversiepercentage van zijn of haar website te verhogen. Jordy spart graag samen met de klant over mogelijkheden en verbeteringen voor zijn of haar webshop.

overons

Jij hier?

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Gaat jouw hartje sneller kloppen van de online wereld? Wij breiden uit en zijn op zoek naar jou! Naam snel contact met ons op.

“Very good!!”

Andres - Wheelgood

De locatie waar wij werken

Groningen

Locatie afhankelijk

Tegenwoordig is het mogelijk om overal ter wereld te werken. Vanaf Bali, Sri Lanka of ergens aan de middellandse zee. Natuurlijk verplichten wij niemand om elke dag op kantoor te zijn. Tóch heeft het ook voordelen wanneer je samen op kantoor werkt.

Groningen

Monumentaal pand

Op een prachtige locatie in een monumentaal pand in het centrum van Groningen bevindt ons kantoor. We zijn trots op deze locatie en nodigen je graag uit voor een kop koffie. Kom je ook langs?

overons

De plek voor groei

Het is niet alleen van belang dat onze klanten groeien; wij hechten er eveneens waarde aan dat ons team voortdurend groeit. Dit geldt niet alleen op professioneel vlak, maar zeker ook op persoonlijk gebied.

Jouw partner voor online succes

Wij worden beoordeeld met een 9,3!

Ga naar onze klantervaringen.

website-laten-maken
Tommy