Wil jij een professionele maatwerk website laten maken?

Bij ons kun je terecht voor een maatwerk website waar de techniek net zo belangrijk is als het ontwerp. Je kunt zelf voorbeeld websites doorgeven of ons de volledige vrije hand geven. Samen bepalen we wat aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Onze werkwijze

Wij bouwen maatwerk websites met behulp van WordPress, een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Wij bouwen maatwerk webshops met behulp van Shopify, een gebruiksvriendelijk beheersysteem voor webwinkels. Dit geeft je de flexibiliteit om zelf wijzigingen aan te brengen of de website uit te breiden.

We bieden de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende functionaliteiten om jouw website volledige te laten aansluiten aan jouw wensen. Heb je al een idee of ontwerp in gedachten? Geen probleem, we bespreken jouw wensen graag samen met je.

Na overeenstemming over het ontwerp en de inhoud gaan we direct aan de slag. Jij levert de benodigde teksten, logo en foto’s aan, wij zorgen voor de rest. Heb je geen foto’s beschikbaar? Dat is geen probleem. Via Unsplash, Pexels, Freepik, Freeimages en Pixabay krijg je gratis of tegen een kleine vergoeding mooie afbeeldingen.

Heb je nog geen logo en of huisstijl? Ook dit kunnen we voor je ontwikkelen.

Webwinkel-laten-bouwen

Wanneer ben ik online?

Wil je jouw maatwerk website door ons laten maken? De definitieve versie is binnen drie weken klaar. Heb je haast? Laat het ons vroegtijdig weten, dan zorgen wij ervoor dat wij de website met spoed opleveren.

Extra mogelijkheden

Heb je specifieke wensen zoals een boekingssysteem of een agenda? Wij staan voor je klaar. Met ruime ervaring in het bouwen van websites met verschillende opties, kunnen wij aan jouw behoeften voldoen. Wil je een voorbeeld zien? Bekijk onze klantervaringen.

Onderhoud

Websites zijn dynamisch en veranderen regelmatig. Onze nazorg is daarom uitstekend geregeld. Wij blijven betrokken bij jouw maatwerk website. Je kunt ervoor kiezen om het onderhoud van de website aan ons over te laten. Onze ervaring leert dat een gemiddelde website jaarlijks tussen 5 uur en 15 uur onderhoud nodig heeft, afhankelijk van de gewenste wijzigingen. Transparantie over kosten is voor ons essentieel: je ontvangt altijd een prijsopgave voordat we aan de slag gaan of je sluit een onderhoudscontract af. Bekijk hier de mogelijkheden.

Zullen we samenwerken?

Wil je een professionele maatwerk website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zullen dan samen jouw wensen bespreken.

Vrijblijvend kennis maken?

Wil jij een maatwerk website laten maken, maar weet je nog niet helemaal zeker hoe en wat?

Maak je geen zorgen. Wij hebben enorm veel ervaring met het bouwen van verschillende type websites en webshops.

Benieuwd naar onze tarieven?

Vraag gerust een gesprek aan om kennis te maken. Het gevoel moet ook goed zijn!